• Home
  • Дъщеричката на Сашо Кадиев омагьоса всички с тази снимка – голяма красавица ще е! (СНИМКА)

Дъщеричката на Сашо Кадиев омагьоса всички с тази снимка – голяма красавица ще е! (СНИМКА)

Вече ви показахме доста детски снимки покрай отминалия 1 юни. Интересно ни бе да видим тазгодишните участници в „Ергенът“ като малчугани, а певицата Андреа остави всички със зяпнала уста, когато показа каква естествена красавица е била преди корекциите.

Вместо да показва той какво дете е бил преди години на този ден обаче, актьорът и тв водещ Сашо Кадиев заложи на нещо далеч по-добро – своята дъщеря .

Наследничката на актьора е много пораснала, както може да се види от снимката в профила му, и не само това, но и е станала истинска красива малка госпожица.

Катето Кадиева

Снимка: Инстаграм

Кадърът обра виртуалните овации за броени минути! „Влюбен съм“, е написал отдолу единствено гордият татко Сашо Кадиев и реакцията му е напълно обяснима предвид зашеметяващото излъчване на малкото му момиченце.

Катерина, която е плод на любовта на Кадиев с красивата танцьорка Таня Тончева, носи името на не по-малко популярната си баба – актрисата Катето Евро и вече е ученичка, а по всичко изглежда, че оттук нататък татко й ще бди зорко над нея.

Leave A Comment