• Home
  • Майка остави за минути бебето на свекървата, а след това я изгони от дома си

Майка остави за минути бебето на свекървата, а след това я изгони от дома си

Майка остави за няколко минути бебето си на свекървата, а след това я изгони от дома си. Скандалната история сподели самата родителка в Reddit.

Авторката на поста разказва, че е забременяла, преди двамата със съпруга й да се сгодят. „Свекърва ми беше бясна, че това се е случило преди сватбата и каза, че бебето ще гори в Ада“, оплаква се жената.

Тя добавя, че след това майката на любимия й се е обидила, защото не й разрешили да направи парти, на което да бъде обявен полът на внучето й.

След като научила, че бебето ще е момче, свекървата се поинтересувала дали ще бъде обрязано в църква. Снаха й отговорила, че със съпруга си не смятат да прибягват до такава процедура без медицинска необходимост. След което свекървата заявила, че не иска да има нищо общо с детето.

Когато бебето се родило, тя отново побесняла, защото никой не й съобщил голямата новина лично, а я научила от групов семеен чат.

Въпреки това жената все пак решила да се запознае с внука си.

Младата майка споделя още, че свекърва й постоянно се дразни, когато бебето е гладно и не може да го нахрани, защото е на кърма.

„Когато отново дойде на гости, я оставих с малкия за няколко минути. Когато се върнах в стаята, тя го хранеше със смес от бутилка, която бе приготвила без мое знание“, оплаква се героинята на историята.

Ядосана, тя решила да я изгони от дома си. „Съпругът ми ме подкрепи и прекъсна всички връзки с майка си“, посочва в заключение тя.

В коментарите под публикацията интернет потребителите осъждат поведението на свекървата. Според тях жената страда от нарцисизъм.

Други пък отбелязват, че е много опасно да се дава адаптирано мляко на бебе, което е на кърма, тъй като може да е алергично към някоя от съставките.

Leave A Comment