• Home
  • Само хора с IQ повече от 150 могат да забележат разликите, а вие?

Само хора с IQ повече от 150 могат да забележат разликите, а вие?

Всеки обича да прави различни тестове за интелигентност, защото е толкова приятно да осъзнаете, че сте по-умни от другите. И това е още по-приятно, ако можете да покажете вашите постижения на вашите приятели.

Но ако тестовете за интелигентност са често сложни, скучни и отнемащи време, то тестовете за внимание са приятни за прекарване на свободното време, оценка на способностите или за конкуриране с приятели. И не само можем да ви предложим предизвикателство, но и да ви запознаем с някои произведения на изкуството, предава ofigenno.com. Джеймс Тисот, „Младо момиче в лодка“, 1870 г.

Картината е перфектният пример за викторианския реализъм, но момичето изглежда малко тъжно, а? Може би защото тя е изгубила нещо? Можете ли да го намерите?

Франк Хол, „До огъня“, 1878

Забележителна живопис от английски художник, известен със своите остри социални теми. Очевидно момичето не е в по-добро настроение от предишното. Може би просто е потопена в своите мисли и съзерцание на пламъка. Във всеки случай нещо липсва от тази картина, но какво?

Чарлз Йозеф Грипс, „Съдомиялната“, 1866

Живопис на холандски художник, който много обичаше домашните мотиви. Така че тази слугиня е толкова заета със собствената си работа, че дори не я спира липсата на нещо. И забелязахте ли кое е то?

Уилям Уитакър, 1943 г.

По-модерният представител на реализма предпочиташе да рисува предимно момичета, най-вече полуголи. Но тази дама е толкова увлечена от себе си, че и тя не забелязва загубата. Ще помогнем на младата дама да открие какво още й липсва?

Адолф Уилям Бугуреа, „Невинност“, репродукция от 1898 г.

Представител на академичния живот, който също се отличава с голяма любов към женското тяло. Но това малко момиченце не е толкова невинно, колкото изглежда. В края на краищата тя крие нещо от нас, но какво?

Това бе малко упражнение за внимание и все пак сте се запознали с работата на пет не толкова известни, но не по-малко талантливи художници. Комбинирането на бизнеса с удоволствието … е приятно и полезно. Така че, ако вие сами сте намерили всички загубени предмети без наша помощ – поздравления, Вие сте много внимателен човек.

И не забравяйте да проверите приятелите си!

Превод и редакция: БЛИЦ

Leave A Comment