• Home
  • 12 години по-късно семейство разбрало защо никой не искал да вземе от сиропиталището осиновеното от тях дете

12 години по-късно семейство разбрало защо никой не искал да вземе от сиропиталището осиновеното от тях дете

Всяко дете, което става част от системата за приемни грижи, има своя уникална история. Въпреки това всяко от тях търси своя стабилен дом, изпълнен с любов. Много родители предпочитат да осиновят новородени, които не са преминали през травматизиращи събития. Рядко срещано явление е да има малко дете, което никой не желае да осинови. Но ето че има и такъв случай. Причината никой да не иска това дете оставала неясна, докато осиновителите му не се уплашили за живота си, пише BedTimez. 

След като се оженили, Анна и Патрик живеели щастливо докато не усетили, че нещо във връзката им липсва. Анна не можела да зачене, колкото и да се опитвали. Така в крайна сметка, двамата решили да осиновят дете. Анна била много нервна, но и развълнувана да започне процеса.

Двамата не очаквали посещението им в сиропиталището да промени живота им по начина, по който се случило.

Малко момченце привлякло вниманието на двойката. То било сдържано и тихо. Анна попитала за него социалния работник. Детето било на шест години, а в сиропиталището бил от бебе. Загубил майка си при автомобилна катастрофа.

След като Анна се запознала с невероятно тъжния случай на Били, тя се разплакала. Социалният работник ги уверил, че Били е напълно здрав и невероятно добре възпитан. Анна си помислила, че нещо трябва да се е случило с Били и това да е причината никой да не го е осиновил в продължение на 6 години. Това било единственото правдоподобно обяснение. Въпреки съмненията, двойката се спряла на избора да осинови момчето.

Били се адаптирал много добре към новия си дом. Двойката обаче изпадала във все по-дълбоки съмнения защо никой не е пожелал да осинови момчето до този момент.

Семейството било изключително щастливо в продължение на 12 години. Били бил напълно здрав, освен че страдал от доста тежки алергични реакции. Нещата обаче започнали да се променят, когато навършил 18 години.

Двамата постоянно получавали телефонни обаждания. Вдигали телефона, а от отсрещната страна се мълчало. Тогава Анна и Патрик заподозрели, че имат преследвач. Дошло писмо, адресирано до Били, докато той вече бил в колеж. Анна и Патрик го изчакали да се върне, преди да го отворят.

Съдържанието на писмото било шокиращо. Подателят му бил биологичният баща на Били, който искал да се срещне със сина си. Страхът да не загуби Били, разбил сърцето на Анна.

След като разбрали кой е бащата на Били, причината поради която детето не било осиновено толкова време, излязла наяве. Баща му се оказал известен бос на мафията на име Пати О’Райли, който бил в затвора по времето, когато Били е осиновен.

Били искал да се запознае с баща си, но Анна и Патрик били скептично настроени. Въпреки това, се съгласили с решението на сина си. След срещата с Пати станало ясно, че той просто искал да се срещне със сина си, а не да го въвлича в мафиотския бизнес.

Leave A Comment