• Home
  • 62-годишен софиянец откри портмоне пълно с пари в магазина и не го върна! Вижте само какво го сполетя преди малко

62-годишен софиянец откри портмоне пълно с пари в магазина и не го върна! Вижте само какво го сполетя преди малко

[ad_1]

62-годишен столичанин е задържан за кражба на портфейл с над 1000 лева и лични документи, изпуснат от посетител в строителен магазин в Пловдив.

Мъжът ще остане в ареста най-малко 24 часа, съобщиха от полицията. Според униформените търсеният мъж е крадец, макар да е намерил портфейла.

Самоличността на извършителя е установена, благодарение на граждани, разпознали го от разпространените видеозаписи от охранителните камери в магазина. На кадрите лицето на мъжа се вижда добре.

Портфейлът паднал от чантата на Валентин Парпулев, който отишъл в търговския обект да купи материали за ремонт на апартамента си. Случката се разиграла на 2 март. 10-ина минути по-късно Валентин забелязал, че портфейлът му с пари, лични документи и банкови карти липсвал. Веднага помолил служителите на магазина да му пуснат записите от охранителните камери.

На видеото се вижда още как мъжът бързо оставя на касата крушките, които трябвало да плати, и излиза от магазина. Заснета е и част от колата му – вижда се марката, но не и регистрационния номер, казаха от магазина.

Работата по пълното документиране на случая продължава под наблюдението на Районната прокуратура.

[ad_2]

Leave A Comment