• Home
  • 9-годишно дете почина от въшки

9-годишно дете почина от въшки

[ad_1]

9-годишно момиченце почина, след като се зарази с въшки. Случаят е попаднал в полезрението на местните власти, които разследват злощастния инцидент.

Трагедията се разиграва наскоро в Аризона. 9-годишното момиченце се оказало мъртво, след като и майка й, и баба й не взели необходимите мерки, за да се отърват от въшките. Сандра Крайкович, на 38 години, и Елизабет Крайкович, на 64 години, в момента са в ареста на местната полиция.

Според последните изявления на международната преса двете жени са обвинени в убийство и могат да прекарат години в затвора. Злоупотребата с деца се наказва строго в някои райони на Аризона. Детето е намерено мъртво в къщата, в която живее със семейството си. Инцидентът е станал на 22 март в Тусон.

Съдът, който разследва случая, заяви, че младата жена има „сериозно количество насекоми по лицето си „. След изследването се установи, че момичето има коса, пълна с въшки, които се размножават многократно, което значи, че този проблем е от много дълго време. След показанията на майката на пострадалата полицията установява, че жената знае, че дъщеря й е болна, но предпочита да я лекува у дома.

Братята и сестрите на 9-годишното дете са изправени пред същия проблем

38-годишната жена има още две деца освен починалото 9-годишно момиче. Открити са също въшки, но с невлошено здраве. По-големият брат на детето обясни на разследващите, че сестра му страдала от анемия, повръщане, температура и главоболие. Той твърди, че се е опитал да я спаси с вода, но не успява.

38-годишното гадже на майката също призна, че многократно е съветвал половинката си да потърси медицинска помощ за лечение на дъщеря си, но тя винаги отказвала. След аутопсията е установено, че 9-годишното момиченце е починало от инфекция, причинена от опаразитяване с въшки .

[ad_2]

Leave A Comment