• Home
  • Бебе проплака в дома на влюбената Цветанка Ризова:

Бебе проплака в дома на влюбената Цветанка Ризова:

[ad_1]

Двойна радост: Бебе проплака в дома на влюбената Цветанка Ризова:

Цвети Ризова от известно време не може да се нарадва на щастието в личния си живот. Журналистката лети на крилете на любовта с мъжа до себе си, адвокат Красимир Недев .

Именно благодарение на него семейството на водещата наскоро се увеличи с едно бебе . С внуче я е дарил не нейният роден син Георги, а дъщерята на Недев. Той е баща на две момичета от предишен брак и едната от тях през април родила момиченце на име София. Тъй като младото семейство живеело в чужбина, си дошли специално у нас, за да се запознае дядото с наследничката си.

Цветанка Ризова и Недев

Самата Цветанка също присъствала на посрещането на бебето на родна земя и последвалата семейна сбирка. Децата на новия й мъж я приемали чудесно и били в отлични отношения с нея.

Синът на Ризова от бившия й мъж — бизнесмена Анатоли Георгиев, обаче все още нямал планове за поколение. Георги се е отдал на бохемски ергенски живот след завършването на висшето си образование в престижен университет в Англия. Известно време той работеше като финансов анализатор и в рамките на няколко години смени серия от работодатели. За последно е бил нает за мениджър в лондонския клон на международната компания „Виза“, оперираща с дебитни и кредитни карти, но е напуснал в рамките на месец и от март насам отново е безработен.

Младежът редовно снове между Острова и родната България и обича да демонстрира стандарт на живот като на милионерски наследник. В профилите си в социалните мрежи той непрекъснато споделя кадри от ваканциите си на скъпарски дестинации и луксозни коли от рода на „мазерати“.

В момента синът на Ризова си нямал сериозна приятелка, но все повече се приближавал към възрастта, в която ще поиска да мине под венчилото и да направи тв звездата истинска баба. Това била чувствителна тема за 56-годишната телевизионерка, която е обсебена от суетата и не обича да афишира годините си публично.

Водещата на „Лице в лице“ е известна с влечението си към естетичната хирургия и иновативните процедури за подмладяване, с които непрестанно се опитва да забави хода на времето. Напоследък тя цъфти и заради новия мъж в неуспешната си връзка с по-младия от нея лекар Веселин Йолов. Двамата с настоящия й партньор Красимир вече живеят под един покрив и не се притесняват да се появяват на светски събития заедно като влюбени гълъбчета, пише „Ретро“.

[ad_2]

Leave A Comment