• Home
  • Благо най-сетне показа лицето на новата си – засипаха я с обиди за визията! (Снимка):

Благо най-сетне показа лицето на новата си – засипаха я с обиди за визията! (Снимка):

Благо най-сетне показа лицето на новата си - засипаха я с обиди за визията! (Снимка):

След като от седмици се шушука, коя е тайнствената нова дама, откраднала сърцето на плейбоя Благой Георгиев , той сам реши да прекрати инсинуациите и слуховете, показвайки най-накрая жената, с която замени Златка толкова бързо.

Жената до бившия футболист се казва Полина Спасова и е родена във Велинград. Младата дама е 20 години по-малка от Благой и произлиза от заможно велинградско семейство, което е в хотелиерския бранш.

Именно тя е жената, заради която той заряза плеймейтката Златка Райкова.

Спряга се, че двамата скоро ще се женят, като именно баща й е този, който ще поеме разноските по идната им женитба, която ще се състои в един от хотелите им във Велинград.

Джизъса и Полина

Благо и Полина

Преди няколко месеца двамата са се срещнали във фитнес залата, където Джийзъса е хлътнал по младата девойка. Полина Спасова е завършила училище едва преди няколко години и се е занимавала професионално с пеене.

До днес бившият футболист криеше лицето на възлюбената си, но преди няколко часа публикува фотос, на който е прегърнал Поли и се намират на екзотична почивка на Бали.

Полина Спасова

Снимки: Инстаграм

Реакцията на почитателите на Джизъса в Инстаграм обаче никак не бе ласкава към Полина – заваляха безброй обидни коментари за външния ѝ вид: „Какво е това плашило“, „По-добре в гръб“, „Ма тя грозничка бе“… Това са само част от грозните думи към младата дама. Възможно е те да са от почитатели на Златка, кой знае?

Полина и Благо коментари

Leave A Comment