• Home
  • Д-р Неделя щонова показа красивата си пораснала дъщеря – прекрасно копие на майка си (снимки)

Д-р Неделя щонова показа красивата си пораснала дъщеря – прекрасно копие на майка си (снимки)

Доктор Неделя Щонова няма нужда от представяне – широката ѝ усмивка е добре позната на всички зрители на Би Ти Ви от популярната ѝ рубрика в предаването „Преди обед“.

Освен телевизионна водеща и специалист невролог, доктор Щонова има още много скрити таланти, които демонстрира на специално мотивационно шоу , в което главни герои бяха вдъхновението, доброто и силата на човешкия дух.

Стартът даде дъщерята на доктор Щонова – Лили , която нарисува майка си с думи и припомни, че от много години живее успоредно със своя голям брат „предаването на мама“, а след нея за професионалния старт на доктор Щонова в ефира на bTV разказа продуцентът на „Преди обед“ – Георги Тошев.

Публиката на спектакъла бе очарована от красивата тийнейджърка, копие на известната си и не по-малко красива майка.

Неделя Щонова дъщеря

„Неделя е вдъхновение. Неделя е човек с характер“, коментира той. Ректорът на Медицинския университет академик проф. Лъчезар Трайков и научен ръководител на нейния дисертационен труд я представи така: “Неделя Щонова е толкова неща – лекар, невролог, докторант, телевизионен водещ, автор, творец, пианист, майка. И това, което свързва всички нейни превъплъщения и черти на характера е думата креативност и думата хармония. Тя беше много посветен докторант, направи изключително иновативна дисертация, която защити блестящо. При това в най-тежката катедра. И в най-престижния университет. И мисля, че ако някъде тя трябваше да защити дисертация, това е Медицинския университет в София, защото тя го заслужава и защото той я заслужава”.

Неделя Щонова с Иво Петров

Аплодирана от колегите си в публиката – професор доктор Иво Петров, академик професор доктор Лъчезар Трайков, проф. Иван Стайков, българският политик и юрист Огнян Герджиков, академик Андреа Андреев, телевизионната водеща Мира Добрева и издателят Илиян Андонов, който обяви предстоящата премиера на книгата на Неделя Щонова в началото на другата година, звездата на вечерта представи един незабравим авторски спектакъл – вдъхновение за стотиците хора в публиката. Двучасовото преживяване, в което се включиха и героите в някои от незабравимите истории в нейните предавания, напомниха, че най-голямото чудо на света е човекът, а най-ценното му притежание – неговият живот.

доктор Щонова

Изненадани почитателите й аплодираха още няколко от многобройните й таланти – пеенето и танцуването. С любимите песни от репертоара на Лили Иванова и „Пойнтър Систърс“, телевизионната водеща и доказан медицински специалист в областта на неврологията предаде на публиката своя заряд и познание – фокусът на нашето внимание, определя качеството на нашия живот. И за финал тя изпя своя авторска песен – като музика, текст и аранжимент, наречена “Бъди Икар в съдба на бис”. Публиката получи и лимитирано мини издание с есенцията на споделеното от нея познание за живота, което предшества премиерата на дебютната й книга „Съдба на бис“, която ще се появи в началото на 2021-а, в каталога на издателство „Книгомания“.

Leave A Comment