• Home
  • Дъщерята на Тодор Славков събра тълпа обожатели на морето – вижте дългокраката красавица (Снимки):

Дъщерята на Тодор Славков събра тълпа обожатели на морето – вижте дългокраката красавица (Снимки):

Дъщерята на Тодор Славков събра тълпа обожатели на морето – вижте дългокраката красавица (Снимки):

Най-известният наследник на Тодор Живков, неговият внук Тодор Славков , е пословичен с чувството си за хумор, а преди години и с любовта към чашката. Малък Тошко, както обичайно го наричат, се събра с жена си Силвия за няколко дни на морето, видя „България Днес“.
На Свети Влас с него бе и сестра му Жени Живкова, както и дъщеря му Катерина .

Славков е отседнал със семейството в тузарски хотел и се е отдал на тиха и спокойна почивка. От много време насам той не близва твърд алкохол освен бира, а на бара на плажа е познат като „човека портокал“, тъй като постоянно пиел фреш от цитрусовия плод.
Докато Славков разпуска под дебела сянка, дъщеря му събира погледите на всички симпатични ергени наоколо. Вече порасналата Катерина от малко момиченце се е превърнала в дългокрака мадама, по която въздишат обожателите й.

„Където и да отидем, все някой проявява интерес към нея. Тя вече си имаше първо гадже от Италианския лицей, който догодина ще завърши, но се разделиха. Сега е сама и момчетата не пропускат да я свалят. Което не мога да кажа, че ми допада особено“, споделя с приятелите ревнивият татко Тодор.

Leave A Comment