• Home
  • Днес загубихме любима българка. Ето коя се оказа загиналата жена край Балчик

Днес загубихме любима българка. Ето коя се оказа загиналата жена край Балчик

[ad_1]

Уникална, мила, жизнена, слънчева и добронамерена – така балчиклии определят детската учителка Донка Генова. Тя почина в линейката на път за болницата в Добрич, след като колата, в която пътувала със съпруга си, се блъснала в дърво, пише „Про Нюз Добрич“.

Заспиване на шофьора е причинило зверския удар, става ясно от информацията от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Оттам посочват, че автомобилът напуска пътното платно и се блъска челно в крайпътно дърво. Водачът и спътницата му са били затиснати. Наложило се е колата да бъде рязана със специална техника от служители на пожарната в Балчик, за да бъдат извадени съпрузите.

Жена е починала на път към болницата. Мъжът е настанен в реанимация със съчетана травма на гръден кош и фрактура на дясно бедро. Няма опасност за живота му.

Ето какво написаха колегите й от детска градина 2 “Знаме на мира”, където тя е работила, във фейсбук:

Целият екип на ДГ 2 “Знаме на мира” сме потресени от поредната непрежалима загуба – напусна ни толкова рано слънчевата колежка и всеотдаен приятел Донка Генова.

Няма как да забравим топлата искрена усмивка, неизчерпаемия оптимизъм, отзивчивост, рамото, което винаги беше готова да дадеш, грижата и обичта, които не спираше да раздаваш с пълни шепи и за любимите си, и за колегите, и за всички дечица, в чиито души през годините остави късчета от сърцето си, мило момиче!

Безсилни сме пред мъката от загубата, скърбим неутешимо с близките, на които поднасяме своите най– искрени съболезнования!

Благодарим ти, Доне, за доброто и любовта, на които ни учеше през годините!

Нека бялата ти душа почива в мир!

[ad_2]

Leave A Comment