• Home
  • Домашен отхрачващ сироп – за 2 дни чисти слузта от белите дробове и спира кашлицата

Домашен отхрачващ сироп – за 2 дни чисти слузта от белите дробове и спира кашлицата

Домашен отхрачващ сироп – за 2 дни чисти слузта от белите дробове и спира кашлицата

Тази фантастична комбинация против кашлица е тествана вече от хиляди и действа за рекордно кратко време!
Предимството ѝ е, че най-вероятно вече имате и двете съставки у дома и тъй като те са напълно естествени, не е нужно да се притеснявате за каквито и да е странични ефекти!
Бананът и медът определено са чудесна комбинация при кашлица. Сиропът по долната рецепта ви помогне да се отървете от натрупаната слуз само за 2 дни! В допълнение, този сироп от банан и мед ще бъде готов след по-малко от 30 минути.
Домашният отхрачващ сироп ще помогне и в борбата с бронхита и всички респираторни инфекции. Също така ще повиши имунитета ви и ще ви предпази от бактерии и вируси. Особено добре е да го използвате профилактично през есента и зимата.

Този сироп ще помогне в борбата дори с болки в гърлото и главоболие, а вкусната комбинация може да се прилага дори в козметиката!
Банани и мед против кашлица
Необходими продукти:
2 зрели банана
2 чаени лъжички мед
400 мл преварена вода
Приготвяне:
Обелете бананите и ги намачкайте с вилица. След това налейте преварена вода и разбъркайте добре.
Накрая добавете 2 чаени лъжички мед (внимавайте да не добавяте мед към горещата смес, за да не намалите неговите лечебни свойства).
Оставете сместа да престои и се охлади, след това прецедете през сито и можете да я използвате при нужда, за предпочитане сутрин и вечер. Препоръчваме да го използвате, докато кашлицата отмине.

Leave A Comment