• Home
  • Ето го новото жури в „Мастършеф“ – кой замества Токев, Силвена Роу и Михалчев (Снимки):

Ето го новото жури в „Мастършеф“ – кой замества Токев, Силвена Роу и Михалчев (Снимки):

Ето го новото жури в „Мастършеф“ – кой замества Токев, Силвена Роу и Михалчев (Снимки):

След като стана ясно, че нито един от титулярите в журито на “ Мастършеф “ няма да се завърне на екран в предстоящия сезон, всички се питат кой ще замести овакантените столове на Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу. Стратегията, на която залагат от Би Ти Ви, е да вкарват победители от предишните сезони на „Мастършеф” в новото жури на предаването, пише „Уикенд”.
Най-обсъжданите имена са на Мария Жекова , която спечели последния излъчен до момента сезон 7, и на вегетарианката Севда Димитрова , която победи във второто издание на кулинарното шоу.
Планирано е да има и един професионалист, който не е бил участник в предаването.

В последните месеци победителката от сезон 7 – Мария, е като абонирана за участия в предаванията на Би Ти Ви. Освен, че непрекъснато въртят клипа, в който тя кани на кастинг за шоуто нови кандидати за кулинарна слава, младата жена често показва рецепти в различни рубрика в телевизията.
Последното й участие до момента е в „Преди обед” миналия понеделник, когато разказа за какво е похарчила 100-те хиляди лева, спечелени в „Мастършеф”. Оказва се, че ги е дала за водопровод до къщата си в родопското село, в което живее съвсем сама. Там нямало водопреносна мрежа и се налагало да ползва вода от съседи, които я „прихванали” от течаща наблизо рекичка. Мария обаче платила за два километра и половина водопровод до дома си, така че сега се наслаждавала на удобството да си пуска чешмата, когато поиска, и оттам винаги да тече чиста вода.

Другата, за която се смята, че ще влезе в журито на „Мастършеф” тази есен, е Севда Димитрова. Тя е изключително харесвана от феновете на формата и през годините е доказала лоялността си към Би Ти Ви. След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително за нейни официални фирмени събития.
Освен това е известно, че Севда поддържа близък контакт с шеф Андре Токев, който, макар да е в затвора, запазва влиянието си в телевизията. Проблемът при Димитрова обаче е, че упорито отказва да яде месо и риба. Няма как да влезе в журито на формата, без да дегустира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него приготвят. Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито.
Като трети съдия във формата се спряга италианецът Марко Лукиари , който е едно от най-честите гости в Би Ти Ви, откакто Андре Токев се изложи, шофирайки пиян. До „Уикенд” достигне информация, че е обмисляно в журито да бъде поканен победителят от сезон 6 – Ивайло Спасов, който искаше да отвори собствена дюнерджийница.

Феновете на формата обаче не го харесват и заради негативните им коментари на официалните страници на шоуто кандидатурата му отпаднала. Радка Булман от сезон 5 е отпаднала поради същата причина, а с Божана Кацарова от третото издание на шоуто никой в Би Ти Ви не искал да работи, защото я смятат за лабилна, неорганизирана и некоректна. Известно е, че тя прие участие в риалитито „ВИП Брадър” на Нова тв, след като напусна „Мастършеф”. Останалите победители в кулинарното предаване са твърде невзрачни и рядко се намира зрител, който да ги помни. Ето защо трудно биха се върнали във формата, особено като част от журито.
Според информация на „Уикенд” новото жури вече е избрано, но договорите все още не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени. Началото на снимките на предстоящия сезон 8 е през ноември.

Leave A Comment