• Home
  • Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко – пълно копие на Татко си (Снимки)

Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко – пълно копие на Татко си (Снимки)

Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко – пълно копие на Татко си (Снимки)

Повечето от нас свързват Мария Игнатова с връзката ѝ с Димитър Рачков. Но далеч преди да го срещне, Мария бе щастливо омъжена за бизнесмена Петко Димитров , който пък в момента е още по-щастливо женен за танцьорката Яна, с която се залюбиха покрай „Денсинг старс“ и имат двама сина.
От връзката си с Петко водещата на „Господари на ефира“ има  син – Виктор , когото обаче много рядко показва в социалните мрежи.
„Детето ме учи на мъдрост и търпение“, призна наскоро телевизионната водеща, която отдавна не живее с Димитров. Настоящата му половинка, Яна, се грижи като родна майка за 13-годишния тийнейджър наред с двамата си сина от Димитров.

Баща и син са като две капки вода напук на максимата, че момчетата приличат на майка си.

„Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии“, похвали се Игнатова, която е забранила на приятелите си да коментират написаното за нея.
13-годишният Виктор срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото залягал над уроците. Двамата с майка му се разбират чудесно и тя никога не му е повишила глас, похвали се Игнатова
Източник: hotnews.bg

Leave A Comment