• Home
  • Ето как Слави Трифонов е записал Кирил Петков в телефона си

Ето как Слави Трифонов е записал Кирил Петков в телефона си

[ad_1]

Ето как Слави Трифонов е записал Кирил Петков в телефона си

Запознах се с Кирил Петков в студиото си, тогава той рекламираше пробиотик. Така съм го записал и в телефона си – Кирил Петков пробиотик. Това заяви в 90-минутно интервю за Дарик радио по всички горещи теми лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Той отново разказа как, след като е спечелил изборите, е предложил на Кирил Петков да остане министър, но той му поставил условие Асен Василев да вземе Министерство на финансите. „След това дойдоха с Асен Василев офиса ми в НДК и проведохме разговор за това да има правителство. Те предложиха тези министерства, може би заедно сме стигнали до извода кои министерства какви да бъдат.

Нямаше напрежение тогава. Но те са много гъвкави. Говорят с желание нещо да се случи, а после не го правят. Петков е емоционален, а Василев гъвкав по отношение на това как да стане нещото, сподели Слави Трифонов.

Тези хора не стават за управление на държава, трябва да стоят максимално далеч от власт”, категоричен бе Трифонов.

Тези хора не стават да се занимават с власт и с управление на държава. Те трябва да стоят далече от властта, максимално дълго време. Не трябва да се занимават с власт. Никога – няколко пъти каза Трифонов.

 

 

 

[ad_2]

Leave A Comment