• Home
  • Ето я прочутата сглобяема къща на Ани Салич в Рударци, за която всички пишат (Снимки)

Ето я прочутата сглобяема къща на Ани Салич в Рударци, за която всички пишат (Снимки)

[ad_1]

Ето я прочутата сглобяема къща на Ани Салич в Рударци, за която всички пишат (Снимки)

Неведнъж в медиите се появиха публикации, че любимата ТВ-водеща Ани Салич живее едва ли не в палат в любимото на елита село Рударци. Всъщност истината не е точно такава, каквато ни я съобщават във вестниците.

Салич се сдобила с апетитния парцел в с. Рударци още по време на брака си с ТВ продуцента Бранко Салич, с когото са разделени от няколко години.

Ани Салич

Въпреки че можели да си построят многоетажна вила, двамата постъпили иновативно и заложили на сглобяема къща контейнер от американски тип, които по онова време не бяха толкова актуални по нашите ширини. Те са по-ниско бюджетен вариант от строителството.

Цените им започват 40-50 хиляди лева. След развода журналистката избрала да остане да обитава вилата в Рударци с двете си деца.

къща Рударци Салич

До ден днешен живее там и всеки ден пътува до работното си място в Нова телевизия по 30 – 40 минути в едната посока. Главоболията с трафика обаче не могат да заменят селското спокойствие от което има нужда Салич.

Зад къщата се издига планински склон, а отпред има лятна веранда и двор, в който журналистката отглежда цветя, храсти и райграс. Обзавеждането вътре е семпло.

Кухнята е съвсем стандартна, за отоплението водещата разчита на камина на дърва. Соларен панел събира слънчевите лъчи и подсигурява топла вода на семейството, пише „Ретро“.

къщата на Ани Салич

домът на Ани Салич

[ad_2]

Leave A Comment