• Home
  • Гаджето на Виктор Стоянов проговори и показа характер (Снимки):

Гаджето на Виктор Стоянов проговори и показа характер (Снимки):

[ad_1]

Facebook

Гаджето на Виктор Стоянов проговори и показа характер (Снимки):

Преди няколко дни в жълтите медии гръмна сензацията, че Виктор Стоянов не само е бил обвързан по време на снимките на “ Ергенът „, но и за самоличността на предполагаемата му приятелка. Става дума за младата и красива Мария Тарашманова , която се изявява като инфлуенсър и травъл блогър в Инстаграм.

Профилът на младото момиче прелива от изумителни гледки и красиви кадри, на които позира самата тя – естествена и по младежки очарователна.

След медийния шум около собствената ѝ особа обаче, Мария реши да проговори и ето как  коментира ситуацията :

„В последните седмици името ми се появява в най-различни сайтове без моето знание. Статиите, които ми изпращате, наистина ме разсмиват със сценария, който измислят.

Мария

Това ме накара да се попитам защо се използва името на непознат човек, за да се запълват страниците на жълтите медии и защо в модерен свят като нашия продължават да се използват стереотипи, да се коментира външният вид и да се налага фалшът.

Смятам, че да си естествен и да бъдеш без грим, е красиво. Това означава, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се чувства добре независимо дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето лично тяло“, категорична е 25-годишната приятелка на Виктор.

Мария Тарашманова

Повод за видео сторито й в Инстаграм станаха коментарите относно външния й вид. Тарашманова не е типичният инфлуенсър – тя няма по себе си подобрения, филъри в устните или силикон в гърдите. Не носи дори грим, а разчита на естествената си красота, за разлика от всички моми, които участваха в „Ергенът“. Това предизвика смесени реакции в интернет.

Озлоблението около хубавицата идва и от изтеклата информация, че Виктор е бил гадже с нея още преди да влезе в риалити шоуто. Фенове на предаването се чувстват измамени, а участничките му обявиха студена война.

Facebook

[ad_2]

Leave A Comment