• Home
  • Илиана Раева на 59 години срази всички с тялото си по бански на плажа (снимки)

Илиана Раева на 59 години срази всички с тялото си по бански на плажа (снимки)

[ad_1]

Илиана Раева на 57 години срази всички с тялото си по бански на плажа -  Новини на всеки 16 минути

Илиана Раева е едно от най-ярките имена на родния спорт. Бивше “златно момиче”, а днес успешен треньор по художествена гимнастика и председател на федерацията по най-грациозния спорт.Титлите ѝ наистина са неизброими. Днес съпругата на Наско Сираков освен активен спортист е и щастлива баба на 2 внучета (припомняме, че дъщеря ѝ, Славея, роди момиченце в началото на този месец), а съвсем скоро се очаква в семейството да проплаче и трето бебче.Наскоро именитата ни гимнастичка навърши 57 и ето какво сподели в интервю послучай рождения си ден:

– ИЛИАНА, КОРОНАВИРУСЪТ ХВЪРЛИ ЛИ В ПАНИКА СЕМЕЙСТВОТО ВИ?

– Не сме изплашени, но сме сериозно притеснени. Хората трябва да бъдат много дисциплинирани, да спазват всички изисквания и правила, определени от кризисния щаб и властта. Коронавирусът е сериозно нещо, никой не е застрахован, че няма да го пипне. Винаги когато излизам от къщи, слагам ръкавици. Предпазна маска – не, защото откакто има извънредно положение в страната, съм ограничила контактите си.

– ПРИТЕСНЕНА ЛИ СТЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА?

– Всичко, което е в българската, се случва глобално и в световната художествена гимнастика. Ние сме едно голямо семейство и в този тежък момент отново сме обединени. Ще бъдем еднакво потърпевши. Дай, Боже, да не стане още по-сериозно положението. Вярвам, че ще се справим и ще успеем отново да заживеем живота си, както е било преди коронавируса. Смятам, че след това, което изживяват в момента, хората ще бъдат много по-разумни.

– НА 15 МАРТ ИМАХТЕ РОЖДЕН ДЕН. КАК ГО ОТПРАЗНУВАХТЕ?

– Прекарахме една хубава вечер, доколкото може да е такава в тази ужасна ситуация, в която се намира светът. На 15 март изписаха втората ми внучка Емили от болницата. Голяма радост беше, най-големият ми подарък. Станах баба за втори път и съм в очакване на трето внуче. Много съм щастлива. Всяка минута, в която имам възможност, помагам на децата си. През живота си съм била много заета с художествената гимнастика, но никога не съм позволявала близките ми да усетят липсата ми.

– ЧУВСТВАТЕ ЛИ СЕ ПРОМЕНЕНА НА 57 ГОДИНИ?

– Ако не съм променена, ще е жалко. Вярвам, че човек се ражда за това да се променя и израства. Дай Боже, да съм еволюирала, а не деградирала. Отговорността на всеки човек не е никак малка. Стремя се много да се променям и да анализирам живота си. Сега съм на етап, в който вече нямам дори желание да си изказвам мнението, освен ако някой не го поиска. На лошите хора и хейтърите не обръщам внимание. Винаги различавам истината.

– КОЛКО ВНУЧЕТА ВИ СЕ ИСКА ДА ИМАТЕ?

– Кланът Сиракови трябва да расте (смее се). Колкото Бог е казал, и колкото преценят децата. Огромно щастие за нас с Наско са внучетата. Семейството става много различно с появата им, променят се навиците и сме още по-сплотени. И в момента голямата внучка Илиана е вкъщи с родителите си.

– БЕШЕ ТИРАЖИРАНО, ЧЕ ДЪЩЕРЯ ВИ СЛАВЕЯ, КОЯТО ВИ ДАРИ С ВТОРАТА ВНУЧКА ЕМИЛИ, СЕ Е ОМЪЖИЛА ТАЙНО ЗА СВОЯТ ЛЮБИМ ИВАН БОРИСОВ. ВЯРНО ЛИ Е?

– Не е омъжена. По-малката ми дъщеря Виолета се омъжи след 7 години. Може да стане така и при Славея… Тя се сгоди за Иван и ни дари с второ внуче.

– ЗА 36 ГОДИНИ СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ СЪС СЪПРУГА ВИ НАСКО СИРАКОВ, МНОГО ТРУДНОСТИ ЛИ СЕ ПРЕЖИВЕЛИ?

– И двамата сега се чувстваме спокойни и зрели. През годините сме преминали през различни перипетии, които сме осъзнали. В началото – в период от около 4-5 години, са се случвали игри на нерви. Имали сме скандал, при който ядосана изхвърлих куфар с дрехи от 17-ия етаж. Днес се чувствам уютно и приятно, спокойна и силна. Мисля, че и на двамата с Наско ни е супер един с друг.

– БАЩА ВИ КАК Е?

– Много го пазим. На 89 години е. Гледаме си го, но и той е дисциплиниран.

– ИЗГЛЕЖДАТЕ МНОГО ДОБРЕ. КАКВИ ГРИЖИ ПОЛАГАТЕ?

– Това как изглеждам донякъде е и ген. На една определена възраст жените напълняват, но за мое щастие, на мен това не ми се случи. Полагам и грижи за външния си вид – ходя на козметик, фризьори… Опитвам се да изглеждам добре. За мен е важно самата аз да се харесвам, да съм доволна от себе си.

– КОЛКО КИЛОГРАМА БЯХТЕ КАТО ГИМНАСТИЧКА? А ДНЕС?

– На 20 години – като активна гимнастичка, се изискваше от мен да бъда 43 кг при положение, че бях висока 164 сантиметра. Почти никога не успявах да съм на тези килограми, бях 45-47. В момента съм 52 при същата височина.

[ad_2]

Leave A Comment