• Home
  • Изхвърлиха Галена от „Гласът на България“, ето кой още е аут от треньорите:

Изхвърлиха Галена от „Гласът на България“, ето кой още е аут от треньорите:

[ad_1]

Изхвърлиха Галена от "Гласът на България", ето кой още е аут от треньорите:

Предстои нов сезон на певческото риалити “ Гласът на България „, но още преди старта му стана ясна голяма рокада , която се извършва в състава на журито . Макар че именно неин участник грабна победата в миналия сезон, поп фолк-дивата Галена няма да е част от журито за предстоящото издание на „Гласът“.

Това е, меко казано, странно, защото по традиция всеки успешен ментор продължава и в следващия сезон на продукцията.

Така както например се случваше с Иван Лечев, който е рекордьор с трима изпълнители победители. Затова пък Дара и Любо Киров отново ще заемат местата си, а Лечев също е сред отпадналите ментори.

Гласът на България ментори

Това прави неизвестните за предстоящото издание две. „Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена“, споделя вълнението си Любо Киров.

Прослушванията на живо за новия сезон на „Гласът на България“ продължават и в момента с пълна сила, а датите, които предстоят са – 16 и 17 април в София, в хотел „Хемус“. Началото на кастингите е в 9:00 ч. и ще продължат докато не бъде чут гласа и на последния кандидат.

„Елате на кастинг ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!“, са думите на Дара, която е готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

„Тази година екипът ни е свидетел на една нова вълна в звученето на гласовете – нови, модерно звучащи гласове“, споделя Теодора Орешенска, която е вокален педагог на „Гласът на България“. „Има много интересни кандидати и вярвам, че ни очаква един наистина вълнуващ сезон през есента!“, добавя още тя.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

Leave A Comment