• Home
  • Извънредно изявление на БФС относно пострадалия ни национал Тодор Неделев

Извънредно изявление на БФС относно пострадалия ни национал Тодор Неделев

[ad_1]

Българският футболен съюз публикува официално съобщение относно пострадалия ни национал Тодор Неделев.

Припомняме, че снощи двата автобуса, които транспортираха делегацията ни в Грузия катастрофираха, а седящият на последната седалка в предният автобус Тодор Неделев пострада тежко.

Той бе със счупен череп, което наложи спечшна и сложна операция, а към момента състоянието му е стабилно.

„Операцията на Тодор Неделев след сериозния пътен инцидент с участието на националния ни отбор в Тбилиси премина успешно. Полузащитникът получи черепно-мозъчна травма, в следствие на което се наложи хирургическа интервенция, извършена от д-р Шота Ингороква. Неделев ще остане под наблюдение на местните медицински екипи, както и на лекаря на националния отбор д-р Бисер Бочев.

Футболистите и щабът на националния отбор изказват дълбоки благодарности на всички медицински лица, на представителите на посолството на Република България в Грузия, и в частност на г-жа Ралица Димитрова, както и на цялото ръководство на грузинската футболна федерация“ написаха от БФС.

По разказ на пресаташето на отбора Виктор Игнатов, друга катастрофа във въпросния тунел е наложила рязкото спиране на първия автобус, а предвид мокрия асфалт и може би по-високата от нужната скорост на задното возило, шофьорът му е изгубил контрол и не е успял да спре навреме.

„24 часа“ пък информира, че в първия момент Неделев е бил контактен и е успял да каже трите си имена, но пък не е знаел срещу кого е играл мач предния ден.

[ad_2]

Leave A Comment