• Home
  • Камен Воденичаров и Гала обясниха в ефир защо няма много хора по нашето море тази година

Камен Воденичаров и Гала обясниха в ефир защо няма много хора по нашето море тази година

[ad_1]

Защо все по-малко българи посещават нашето море? Такава дискусия се състоя тази сутрин в предаването на Гала „На кафе“, видя Plovdiv24.bg. Сред участниците бе и Камен Воденичаров. Ето какво сподели той в ефир:

„На юг от Бургас и на север от Варна през последните две години имаше голям ръст, защото много от държавите бяха затворили заради ковид. Докато сега всички данни казват, че е наполовина от миналата година и аз лично се убедих в това пред вчерашния ден.

Просто вече има много повече алтернативи за по-добри условия, обслужване и финанси, а нашите сънародници не падат от Луната и не ядат доматите с колците“, каза Воденичаров.

„Защо отива човек на море? Отива да заради хубавата вода и пясък, а у нас поглеждаш към брега и виждаш бетон на всяка крачка. Отиваме и заради хубавата морска храна и качеството на обслужване. При нас тези неща са под чертата, докато в Гърция всяко капанче предлага хубава храна и на добра цена. Но нека не охулваме всички и  у нас има много съвестни хора, занимаващи се с туризъм“, допълни го Гала.

Повече гледайте в прикаченото видео.

[ad_2]

Leave A Comment