• Home
  • Късметлия! Благой се уреди с красива булка и засукана балдъза – вижте сестрата на Поли (Снимки):

Късметлия! Благой се уреди с красива булка и засукана балдъза – вижте сестрата на Поли (Снимки):

Късметлия! Благой се уреди с красива булка и засукана балдъза – вижте сестрата на Поли (Снимки):

Не може да му се отрече, че е голям късметлия по отношение на жените – все красавици се навъртат около него. Ако се чудите за кого говорим, естествено – за Благой Георгиев! Футболистът с многобройна челяд се сдоби с млада съпруга, а като бонус към нея получи и секси балдъза.
Сестрата на Полина – Магдалена впечатлява с външния си вид.
Подобно на булката на бившия халф и тя е брюнетка. Има стройна фигура с впечатляващи извивки. Залага на атрактивен външен вид с уголемени устни и направени скули. На сватбата на сестра си Магдалена обра куп мъжки погледи с дълга червена рокля по тялото. Тоалетът имаше закачливи прорези и огромна цепка.

Освен с атрактивния си външен вид Магдалена впечатлява и с ум. Тя е завършила финанси, но не участва в семейния бизнес, а е мениджър в голяма българска фирма със седалище в София, която се занимава с доставка на специализирани транспортни средства –  противопожарни, полицейски, летищни и други специализирани автомобили, самолети и плавателни съдове.

Покрай работата си красавицата почти постоянно е на път. От дни е в Киргизстан.  Освен за бизнеса намира време и да разгледа забележителностите на столицата на бившата съветска република Бишкек. Посети и някои от топ заведенията в града, писа „България Днес“.

Leave A Comment