• Home
  • Катя и Здравко от „Ритон“ обявиха дълго чакана новина

Катя и Здравко от „Ритон“ обявиха дълго чакана новина

Катя и Здравко от „Ритон“ зарадваха много феновете си с изненада, която те със сигурност са очаквали с нетърпение. В последните две години най-успешният български дует бе подвластен на пандемичните мерки, с които се наложи да се съобразят и всички техни колеги в гилдията.

Съвсем скоро обаче, Катя и Здравко тръгват на турне в България и обещават незабравимо шоу заедно със своя бенд и вокална група. „Време е за шоу, най-новото, с прекрасния ни бенд“, пишат те в профила си в социалната мрежа.

Един от първите коментирали поста бе техният добър приятел и колега Филип Киркоров. Точните му думи са: „Нямам търпение да го видя!“ Въпреки пандемията звездното семейство очевидно не е спирало да работи и резултатите съвсем скоро ще заблестят под музикален съпровод от най-големите сцени в България.

Очакваме обаче, освен емблематичните хитове и новите песни, да видим Катя и Здравко и с поредната доза зашеметяващи тоалети, което е и тяхна запазена марка.

През септември миналата година двамата направиха любопитна фотосесия в дома си, а костюмите, с които бяха облечени, дело на дизайнера Васил Петрийски, приличаха повече на произведения на изкуството

Leave A Comment