• Home
  • Красивата полицайка, помагала на убиеца Семерджиев, проговори и заплаши с възмездие (Снимки):

Красивата полицайка, помагала на убиеца Семерджиев, проговори и заплаши с възмездие (Снимки):

[ad_1]

Красивата полицайка, помагала на убиеца Семерджиев, проговори и заплаши с възмездие (Снимки):

С гневен пост в социалните мрежи избухна служителката на полицията , за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев след фаталната катастрофа , отнела два невинни живота на 6 юли. Симона Радева , както е името на атрактивната дама, не издържа на медийната атака и заплахите по неин адрес в мрежата и направи коментар във фейсбук за случилото се.

Симона Радева

Ето какво написа Радева:

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве.

След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа тя в личния си профил във Facebook.

Симона Радева е на най-ниското ниво в йерархията на МВР. Тя е сержант от Охранителна полиция и носи униформа.

полицай Радева

Според информация на Нова телевизия,  тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев – палка и сигнална лампа. Двамата имали любовна връзка. Като патрулен полицай, Радева му осигурявала „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

Симона Радева

Семерджиев бил информатор на ГДБОП. В този смисъл полицейската закрила на Радева не била жизнено необходима за него. Майката на бившия футболист пък имала връзка с водещия му офицер.

[ad_2]

Leave A Comment