• Home
  • Лекарите се опулиха! Малката Ади отиде с остри болки в корема на преглед, отвътре извадиха

Лекарите се опулиха! Малката Ади отиде с остри болки в корема на преглед, отвътре извадиха

Лекарите се опулиха! Малката Ади отиде с остри болки в корема на преглед, отвътре извадиха

Лекарите се опулиха! Малката Ади отиде с остри болки в корема на преглед, и получи незабравима изненада. 23-годишната Ади, отишла в болница с болки в корема след двойна смяна на работа. 20 минути по-късно – родила, пише „Дейли Мирър”.
А ето и историята…
Лягайки си към 23.30 ч., внезапно Ади почувствала болки в корема. След като започнала да кърви, майка й се обадила на спешна помощ, които веднага дошли и я откарали в болница. Минути по-късно тя ражда момиченце.
На Ади, която не знаела, че е бременна, се прибрала с бебето вкъщи и съобщила новината за изненадващия подарък във Facebook. В социалната мрежа тя написа: „Искам да ви уведомя за това. Може би ще бъдете шокирани – и аз все още съм. Искам да ви представя бебе Мейси. Тя беше изненада, роди се в 23.43 ч. след бързи 20-минутни родилни мъки. Аз и бебето сме много добре и всичко е наред”.

Ади смята, че е заченала дъщеричката си през март или април, след като имала кратка афера с мъж, с когото останали приятели. Тя обаче не пожела да разкрие името му. Въпреки че признава, че не е използвала предпазни средства, никога не е очаквала да й се случи подобно нещо.
Тъй като не знаела, че е бременна, тя продължавала да пуши по кутия цигари на ден, а рожденият й ден, бил отпразнуван с много алкохол. За щастие след това решила да спре да пие, за да се опита да спести пари.
Освен леките болки в гърба, които имала от време на време, нямала никакви други признаци на бременност. Напълняването си отдала на лош период, тъй като и друг път й се случвало.
Въпреки че Адел е пиела и пушела, момиченцето е напълно здраво, обясниха лекарите. Тя споделя, че е обикнала дъщеричката си веднага, а майчинството й носи голямо удоволствие.
„Тя е моят ангел, моето чудо. Нямам търпение да отпразнувам първия й рожден ден”, споделя Ади.

Leave A Comment