• Home
  • Лена Бориславова за първи път коментира компроматите за нея и Кирил Петков

Лена Бориславова за първи път коментира компроматите за нея и Кирил Петков

[ad_1]

Лена Бориславова открехна завесата за личните си отношения с Кирил Петков и за първи път ги коментира.

Това не са въпроси от значение за политиката в държавата, обяви тя

Лена Бориславова коментира компроматната атака срещу нея и премиера Кирил Петков от последните дни. В предаването „На фокус с Лора Крумова“ началничката на политическия кабинет на министър-председателя бе попитана за видеото с Петков отпреди година и снимките от Солун отпреди два дни.
„Това е единствено доказателство, че явно наистина нещата, които правим, са подразнили хората, които финансират тези медии“, отговори Бориславова, предаде Флагман.

Според водещата 1,5 милиона души гледали видеото (от което се вижда как Кирил Петков посяга към Лена Бориславова, преди да влязат в апартамент).

„Човек никога не може да е подготвен за такава атака, но ние продължаваме напред“, каза по този повод началничката на кабинета на премиера.

За снимките в Солун тя обясни, че били с посланика ни там.

„Това беше регионално събитие с всички регионални лидери и държавни глави с участието на г-н Шолц, на г-н Шарл Мишел, който е представителят на Френското председателство, и всъщност в този момент се провеждаше регионален форум, в който участваха лица на високи политически длъжности в региона“, обясни Лена Бориславова.

Защо са изхарчени пари за големия правителствен самолет?

Защото малкият бил ползван в този момент от президента. А с кола пътуването щяло да отнеме осем часа. Съответното време можело да се ползва за други задачи в момент на криза.

Това, че те били обект на атака, може би показвало, че има шанс и надежда истинската промяна да се случи.

Лена Бориславова обясни, че е коментирала и с премиера въпросните компромати. Двамата разговаряли и с близките си хора и имали пълна подкрепа от тях.

По темата тя добави само, че „това не са въпроси от значение за политиката на държавата“.

[ad_2]

Leave A Comment