• Home
  • Лора Крумова вече не прилича на себе си, няма да я познаете

Лора Крумова вече не прилича на себе си, няма да я познаете

Лора Крумова вече не прилича на себе си, няма да я познаете

Лора Крумова толкова се е занемарила, че вече не прилича на себе си.

Не и на това, което бяхме свикнали да виждаме от малкия екран преди няколко години.
Тв водещата излезе във втори отпуск по майчинство през лятото на 2018-та и оттогава до ден днешен разликата във визията й в посока натрупване на излишни килограми, е повече от видима.

41-годишната бивша екранна половинка на Георги Коритаров и Милен Цветков се грижи активно за двете си деца Явор и Мина, но забравя да се грижи за самата себе си. Потвърждение за това е нейно скорошно появяване като гост-коментатор по Нова телевизия, където се появи доста наедяла и с небоядисвана от половин година коса.
Припомняме, че преди години Лора Крумова залагаше на далеч по-предизвикателен външен вид. През 2009-та дори се снима силно разголена във фотосесия за еротичното списание „Макс“, а от този външен вид днес няма и следа, пише „Марица“.
За последно блондинката беше на екран като водеща на неделното издание на предаването „Събуди се“. Преди това, заедно с колежката й Галя Щърбева правеха уикенд предаването „Комбина“.
От година насам Лора Крумова работи като редактор в „Шоуто на Николаос Цитиридис” и осъзнава, че вече не е подходяща за водеща.

Leave A Comment