• Home
  • Магия за сбъдване на желание, която идва от дълбока древност и действа безотказно

Магия за сбъдване на желание, която идва от дълбока древност и действа безотказно

[ad_1]

С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си
Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт.
Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не вярваме в тях или ги считаме за загуба на ценни минути. Понякога мечтите се случват и без да влагаме старание, но те никога не идват, когато бездействаме.
Затова не чакайте късметът да ви удари в главата, а опитайте да си помогнете сами.
Запомнете само едно много важно правило. Не бива да отправяте молитви и да целите вреда на някого.

Винаги казвайте накрая, че копнеете да получите очакваното, без то да причини нещастие на друг. От значение е също така да не посочвате конкретно пътя за случване или изпълнение, нека Вселената покаже как трябва да се развият събитията. Доверете й се.
Преди да пристъпите към тази магия за сбъдване на желание, намерете тихо и спокойно място, където да се чувствате уютно насаме с мислите си. Концентрирайте се върху това, което правите, а то е съвсем простичко.
Необходими са ви само един лист и молив за писане.
Посочвате с няколко изречения към какво се стремите и какво иска душата ви. Нека посланието ви завършва със специална благодарност, все едно вече е осъществено намерението ви.

После сгъвате листа, а думите остават скрити отвътре. Сега трябва да изрисувате отгоре ето този символ – )O(, сгъвате отново и изобразявате пентаграм. Следва поредно сгъване на листа и пишете вашето име заедно с датата на раждане.
Време е да го приберете на тайно и сигурно, където само вие ще знаете за него.
Останете с вяра в сърцето, че тази магия за сбъдване на желание, вече работи за вас и ще подейства в кратки срокове.
Много е важно да вярвате, че наистина сте обърнали съдбата си във ваша полза. Ако вярата ви не е достатъчно силна, резултатите могат да не бъдат толкова добри или пък изобщо да няма такива. Половинчатата вяра води и до половинчати резултати.

[ad_2]

Leave A Comment