• Home
  • Магьосница от украинския секретен Батальон 14 разкри неподозирани тайни за Путин

Магьосница от украинския секретен Батальон 14 разкри неподозирани тайни за Путин

[ad_1]

За президента на Русия Владимир Путин работят цяла „армия“ екстрасенси и шамани. Но той сам не знае какво иска. Това каза в интервю за специализираното издание Апостроф карпатската магьосница и участничка в секретния „Батальон 14“ Магдалена Мочиовски.

Тя поясни, че Путин е следен не само от украинските, но и от екстрасенси от целия свят. Той обаче прави всичко възможно, за да не може да бъде следен. Той е създал около себе си мощна енергийна бариера, която е много трудно да бъде преодолята от екстрасенсите. За господаря на Кремъл работи цяла армия екстрасенси.

„Действително той има планове и занапред, не само за Украйна. Този човек сам не знае какво иска. Разбирайки, че дните му са преброени, той се старае да се подсили с различни шамански и магически ритуали. Той се опитва да предсказва своето бъдеще, което никой не може да направи, защото екстрасенството не е точна наука – това не е математика, където всичко може да се изчисли от А до Я“, добавя магьосницата.

Мочиовски обръща внимание на това, че Путин много разчита на нумерологията. Това се вижда по дните, в които той прави едни или други постъпки.

Например, от първия ден на войната всичките му постъпки на практика са свързани с цифрите 2 и 4.

„Той много следи за тези работи, като нумерологията, слънцестоеното, парада на планетите. Той изчислява всичко, както от гледна точка на математиката, така и от гледна точка на нумерологията, а също и от гледна точка на шаманизма и окултизма в качеството му на черна магия“, твърди Магдалена Мочиовски.

По-рано магьосницата разказа, че Путин се лекува с нетрадиционни методи, затова той все още е жив, но не за дълго.

Превод и редакция

[ad_2]

Leave A Comment