• Home
  • Мъж сложи камери в дома си и отношението към жена му се промени тотално

Мъж сложи камери в дома си и отношението към жена му се промени тотално

Мъж сложи камери в дома си и отношението към жена му се промени тотално

Мъж от Тайланд сложи видеокамери в дома си, а видяното го накара да промени коренно отношението към младата си съпруга.
Много господа погрешно смятат, че да бъдеш майка и да се грижиш за възпитанието на децата е фасулска работа. Не ти се налага да ходиш на работа, да изпълняваш различни задачи и да контактуваш с неприятни хора… По цял ден си седиш вкъщи с детето и се забавляваш.
Витхават бил на същото мнение, докато един ден не решил, от съображения за сигурност, да монтира камери за наблюдение в дома си.
А след като прегледал записите, останал изумен от факта колко много време прекарва жена му с детето. Почти през целия ден тя не се отделяла от него и въпреки това успявала да свърши домакинските си задължения.
Съпругата му не превивала крак, но никога не се оплаквала, че е уморена.
Шокираният мъж направил колаж от изображенията от камерите за наблюдение и го публикувал във Фейсбук.

„Не мога да изразя с думи благодарността си към любимата ми за нейната саможертва. Благодаря ти, че се грижиш за нашето дете”, написал Витхават към кадрите.
„Хората, които ходят на работа, когато се приберат вкъщи, не спират да се оплакват, че са уморени. И смятат, че на жените им е много по-лесно. Но се заблуждават, защото не правят нищо у дома и не знаят за какъв огромен труд става въпрос.
Променете мисленето си, защото да се грижиш за едно дете изобщо не е лесна работа. Дори смятам, че работата на мъжа не е толкова изморителна, колкото тази на нашите жени”, добавя той.
Постът на Витхават се превърнал в истински вирус. Той бързо събрал над 34 хиляди харесвания, повече от 700 коментара и 32 000 споделяния.
“Ние, жените, не се нуждаем от огромни жестове. Достатъчно е съпрузите ни да ни обичат и подкрепят.
Това ни прави щастливи и ни дава сили да се грижим за семействата си”, коментира на свой ред жена му, която не крие изненадата си, че постът на мъжът й е успял да привлече такова внимание.

Leave A Comment