• Home
  • Мечка води малките си да се запознаят с човека, който се е грижил за нея през годините.

Мечка води малките си да се запознаят с човека, който се е грижил за нея през годините.

 

Мечките могат да бъдат плашещи поради силата и размера си, но могат да бъдат и очарователни животни. В това видео виждаме мъж, на когото от години идва на гости черна мечка, която води чисто новородените си, за да се срещнат с него. Това е толкова сладък момент.

В тази част на Америка е известно, че черните мечки са много често срещани и се чувстват комфортно с хората. В Ашвил, Северна Каролина, популацията на мечките процъфтява и на свой ред те са дошли да живеят с хората. За Патрик Конли, от края на лятото на 2017 г., семейство мечки започнали да го посещават редовно, като почти станали като семейство.

В това видео виждаме как мечката на име Симоне излиза от гората, за да каже здравей. Това е обичайно явление за Патрик, но това, което тя носила със себе си, било огромна изненада. Следвали я две малки меченца

Патрик не повярвал на очите си, когато видял малките и дори написал в описанието на видеото, че те са най-сладките неща, които някога са се разхождали из тези гори, но той е предубеден. Симоне и мечката станали много близки с годините, така че да види тези малки е като да види нов член на семейството.

Симоне отишла право на верандата, а кубчетата я следвали точно зад нея.  Удивително е да видите как обикновенно животно, което не се разбира като цяло с хората, да бъде толкова дружелюбно. След известно време трите мечки напускат верандата и минават през улицата, за да се покатерят на едно дърво за малко.

Тримата се връщат в гората, за да се приберат у дома.

Патрик отбелязва, че Симоне изглежда добре нахранена и вярва, че те ще се върнат скоро, което той очаква с нетърпение. 

Сега Патрик трябва да измисли още две имена за чисто новите членове на семейството. Каква красива среща с природата, която дори била  уловена на видео. 

Вижте сами това сладко семейство!

 


Моля, СПОДЕЛЕТЕ това с приятелите и семейството си.

Споделете с вашите приятели!

 

Leave A Comment