• Home
  • Младата и красива Мария очаква смъртна присъда във Виетнам и написа прощално писмо на майка си

Младата и красива Мария очаква смъртна присъда във Виетнам и написа прощално писмо на майка си

Младата и красива Мария очаква смъртна присъда във Виетнам и написа прощално писмо на майка си

Мария очаква смъртна присъда във Виетнам и стана поредната жертва на мафията, или поне така смятат специалисти в областта. Младата жена написа писмо, с което се прощава с майка си.
Тя е зад решетките от 2014 година, но едва сега очаква да бъде произнесена присъда.
Тя отишла на романтично пътешествия с любимия си – нигериец. Преди това я водил в Бразилия. Чиб Еве впоследствие бил установен кой е и било доказан, че е наркотрафикант.

От много години той използвал нищо неподозиращи жени за параван. Той купил на Мария билет и й подарил куфар за бъдещото пътешествие. В него виетнамските полицаи открили 2,7 килограма кокаин. Оттогава Мария се намира в следствения арест в Хошимин.
Майка й разказва, че не е виждала дъщеря си 4 години. Някаква връзка става само с помощта на консулството. В писмото си момичето съобщава на майка си, че през тези години не се е отчайвала, занимавала се със спорт и следила за фигурата си. „Скъпа мамо, не се притеснявай за мен.
При мен всичко е добре, готова съм за всичко. Надявам се, ще имаш възможност да дойдеш, не сме се виждали 4 години. Много ми е тъжно! Грижи се за здравето си,“ се казва в писмото.

Leave A Comment