• Home
  • Младоженец заяви на булката, че обича друга. Когато я посочи, всички започнаха да плачат!

Младоженец заяви на булката, че обича друга. Когато я посочи, всички започнаха да плачат!

Младоженец заяви на булката, че обича друга. Когато я посочи, всички започнаха да плачат!

В настоящата история ще разгледаме една сватба в Португалия. На пръв поглед тя е напълно стандартна. Но всичко започва по много странен начин още от старта. Сватбата е на Джесика и Джеферсън.
Те отишли до олтара, за да положат своята клетва за вярност и любов пред лицето на Бог
Всички очакват най-напрегнатия момент. Заключителният момент от бракуването. И в този момент, Джеферсън обявява, че обича безкрайно още един човек, а не само Джесика. Всички се споглеждат странно. Направо замръзнали.
Веднага пред очите им преминава сцена от някой филм в който нещастната булка е изоставена в последния момент от безсърдечен младоженец. Всички гости започнали да си съчиняват всякакви сценарии.
В следващият момент Джеферсън обаче опровергал всички лошо помисли и трогнал гостите до един.

Той се обърнал и казал, че ще извика момичето, за което става на въпрос. Това се оказва Джована, момиченце на осем години, което е дъщеря на Джесика. Джована израства без баща до себе си и дълго е чакала своята майка да намери своя правилен партньор.А самата Джесика не бързала да се омъжи преди това, именно защото иска да има до себе си достоен мъж, който ще се грижи пълноценно за Джована. Приемайки я като своя дъщеря.В очите на мъжа веднага се появяват сълзи от радост, той я гледа и произнася своя обет…
Аз ще те обичам, Джована, ще полагам грижи за теб, ще те защитавам от несгодите и няма да позволя на теб да се случи нещо лошо!Момиченцето стои и слуша, нейните очи също преливат от сълзи. След като нейният нов татко приключва с обета си, тя взима микрофона и му благодари. Определено това е една ситуация, която гостите никога няма да забравят.

Leave A Comment