• Home
  • Момиче повдигна килима в новия си дом и изпищя от ужас

Момиче повдигна килима в новия си дом и изпищя от ужас

Момиче повдигна килима в новия си дом и изпищя от ужас

Радостта на студентка, която се нанесе в нов апартамент, бе много краткотрайна. Момичето решило, че трябва да започне с генерално почистване на жилището, още в първите дни, след като заживяло там.
От jenata.blitz.bg тайната на едни жилище, намиращо се на пъпа на Париж, което е било заключено повече от 80 години. Споделихме ви и историята на 91-годишна баба, която реши да продаде дома си на търг, но щом купувачите го видяха, направо онемяха.
Домът всъщност бил на нейни роднини и вече било живяно в него. Именно заради това тя здраво запретнала ръкави и се заела с най-неприятната част от новодомството.
В мига, в който обаче тя стигнала до стария килим в една от старите, се случило нещо кошмарно. Момичето го дръпнало и просто замръзнало от ужас.
Под него съвсем ясно може да бъде забелязан силует на мъж. Именно по такъв начин криминолозите обикновено маркират позицията на труп.
До очертанието има тъмни петна, които приличат на съсирена кръв.

Има и подпис с дата – 19.01.2018 година. Дело номер 091101. Това разквивало, че именно в този дом се е разиграла страшна трагедия.
След като се отърсило от шока, момичето споделило видео от видяното в профила си в социалната мрежа, като пита приятели и последователи какво да прави с тази находка.
Мненията обаче са много разнопосочни. Някои я съветват да си наеме добра почистваща компания и да не се скъпи, а други пък казват, че бързо трябва да бяга от място, където е извършено убийство.
Трети пък смятат, че това е просто лоша шега на старите собственици на апартамента, които се решили да си правят смешки на гърба на следващия собственик

Leave A Comment