• Home
  • Находка! Овчар откри бидон, натъпкан с €50 хил. И ял, пил, черпил

Находка! Овчар откри бидон, натъпкан с €50 хил. И ял, пил, черпил

Находка! Овчар откри бидон, натъпкан с €50 хил. И ял, пил, черпил

Овчар в Гърция намери 50 хил. евро в бидон. Невероятна история се разиграла в село Караискакис в Западна Гърция, където селскостопански работник след серия от съвпадения намерил 50 хиляди евро в пластмасов бидон, съобщи телевизия Скай, като се позовава на информационния портал „Пелопонисос“.
 
Според информацията в селото двама братя държат мини маркет. Единият от тях, без знанието на другия, бил скрил в пластмасов съд 50 хиляди евро. Между 22 и 24 декември по време на смяната си другият брат, без да подозира нищо, продал бидона на местен животновъд.
Той от своя страна, щом се прибрал, дал бидона на свой работник с нареждане да го занесе на кошарата. Там работникът установил, че в пластмасовия съд има 50 хиляди евро.

 
Благославяйки съдбата си той го ударил на купон по празниците, черпил цялото село и до преди два дни успял да похарчи 14 хиляди евро от сумата.
Междувременно първият брат установил липсата на бидона със спестяванията си, попитал брат си и разбрал какво е станало.
 
За щастие в магазина имало охранителни камери, с помощта на които било установено на кого е продаден бидонът.
Полицията открила купувача му, който ги насочил към работника, на когото го дал.
 
У него били намерени 36 хиляди евро, които били върнати на собственика им. Не е ясно обаче как ще бъде уреден въпросът с похарчените 14 хиляди.

Leave A Comment