• Home
  • Не е истина, какво се случва с Александра след края на Ергенът

Не е истина, какво се случва с Александра след края на Ергенът

Не е истина, какво се случва с Александра след края на Ергенът

Психоложката Алекс, която все още няма диплома по психология, до ден днешен е скарана с почти всички жени от шоуто на Би Ти Ви „Ергенът”.
Тя не е успяла да стопли отношенията си с тях след финала на снимките. Днес брюнетката поддържа връзка единствено с певицата Ева, докато всички останали от групата си организират общи срещи и са приятелки.
Алекс наскоро се оплака в социалните мрежи, че останалите момичета в шоуто са упражнявали над нея психически тормоз.
Те подхвърляли злобни забележки по неин адрес, наричали я „дебелана”, подигравали й се, че е по-голяма от главния герой с телевизионната „драма” – Виктор, и я потискали по всякакви възможни начини, за които успявали да се сетят.
Дали действително е било така, трудно може да се докаже без съдействието на продуцентите. Едно обаче е сигурно – днес хипнотизаторката не се среща с нито една от колежките си в шоуто, като се изключи Ева Георгиева. Наскоро Алекс показа снимка със свои приятелки, сред които е именно Ева, която е я награбила за гърдата.

На фотоса е и русата секси психоложка Лилия Стефанова, която преди време се уреди с рубрика при Слави Трифонов. Това е единствената снимки на Алекс след шоуто, на която присъства и друго момиче от „Ергенът”.
В същото време останалите моми стават все по-близки месеци след финала на снимките. Преди дни на откриването на хотел, който носи името на Дениз Хайрула, те бяха специални гостенки. Моделката бе поканила Габриела, с която са приятелки още преди „Ергенът”, рускинята Виктория, колежката си Благовеста Бонбонова, недолюбваната от зрителите Людмила, обичащата да си пийва Венета, ексцентричната Зори, но не и Алекс, нито Ева.
Според слуховете, Благовеста, която уж беше близка с Александра, е успяла да се скара зверски с нея, тъй като се е подразнила от явните симпатии на Виктор към кандидат-психоложката. В предаването вече показаха началото на конфликта. Той се е задълбочил на снимачната площадка, а днес резултатът от него е огромна пропаст между двете брюнетки. Затова пък Бонбонова се е сближила с Люси, с която първоначално не се обичаха, писа Уикенд.

Leave A Comment