• Home
  • Не ги пренебрегвайте: 7 сънища, с които Бог ни изпраща предупреждение

Не ги пренебрегвайте: 7 сънища, с които Бог ни изпраща предупреждение

Не ги пренебрегвайте: 7 сънища, с които Бог ни изпраща предупреждение

Има много начини, по които Бог общува с нас. Понякога дори чрез сънища.
Ако искате да разберете по-добре как Бог говори чрез сънища, важно е да запомните, че Бог използва тези послания, за да разкрие целта на вашия живот.
Ето и какви могат да бъдат различните видове сън:
Сън преди събуждане.
Библията определя съня в Книгата на Йов 33:15 по следния начин: ” В сън, в нощно видение, Когато дълбок сън напада човеците, Когато сънуват на леглата си.” Хората, които изучават сънищата, казват, че ние си спомняме сънищата, които виждаме последно, преди да се събудим. Те са най-големите “посланици”.
Експерти най-сетне откриха причината, поради която нашите мъртви близки ни посещават в сънищата
Сън за предупреждение.
Бог може да използва сънищата, за да ви предупреди за предстояща ситуация. Но не бъдете твърде зависими от сънищата. Някои хора очакват те да бъдат изпращани ежедневно, но това може да създаде грешка и подвеждане.
Сън за научаването на определен урок.
Бог не само отваря ушите ни, но и дава инструкции чрез нашите сънища. Той ни учи чрез сънищата, позволява ни да разбираме някои ситуации. И ние трябва да сме отворени да приемем този урок.

Много реален сън.
Сънищата могат да изглеждат много реални. Понякога дори можете да се събудите тъжни или уплашени, но след известно време осъзнавате, че това е било просто сън и се успокоявате. Помнете, чрез такива сънища Бог се опитва да ви каже нещо.
Сън за важните неща.
Хората често са упорити спрямо посланията, които Бог дава. Ние не винаги сме отворени към Божия глас. По време на сън Бог отваря черупката, която създаваме в сърцата си и която ни пречи да слушаме.
Греховен или лош сън.
Тъй като сънищата често се оформят от мисли и образи в нашите умове, те често ни показват греха в сърцата ни. В крайна сметка Бог иска да сме мъртви за греха и да не му позволяваме да царува в нашите тела, сърца и умове.
Сън за разрушаването на невидимите ни стени.
Нашите сънища са произведени чрез нашето подсъзнание. В резултат на това те обикновено заобикалят нашите механизми за самозащита. Бог може да се опита да използва специален сън, за да унищожи стените, които ни пречат да видим истинския ни потенциал.
Източник: bukvarche.com

Leave A Comment