• Home
  • Не позволявайте да ви правят на глупави!

Не позволявайте да ви правят на глупави!

[ad_1]

Снимка от нашето море буквално запали Фейсбук, видя Plovdiv24.bg. „Навсякъде празно“, „Къде са туристите?“, „Нещо много празно“.

„Браво на всички, които предпочитат гръцкото и турското море.Така им се полага на всички наши концесионери и на тези, които са сложили две греди и един найлон и си мислят, че с това нещо подобие на каравана, а то не прилича и на тоалетна, могат да станат милионери за един сезон с тези цени на нашето Черноморие. Хора, не позволявайте да ви правят на глупави.15 лева порция цаца. Ами да си я ядат, а ние по-простите, ще отидем някъде, където ще се почувстваме като истински гости и за тези пари ще ядем много други морски деликатеси с високо качество и много по-ниски цени“.

„Как няма да е при положение, че само пътят излиза 100 % по-скъп от миналата година. А като сложим хотели, ресторанти, обслужване и всякакви паразитни такси излиза все едно че почиваме на Бали, а не по нашето мизерно (заради хората) и застроено Черноморие“.

Това са само една много малка част от коментарите под кадъра, който е направен на Албена и е публикуван вчера, 9 юли 2022 г. Изводите оставяме на вас.

[ad_2]

Leave A Comment