• Home
  • Николаев и Кадиев с пръст в устата! Нов красив водещ превзема ефира

Николаев и Кадиев с пръст в устата! Нов красив водещ превзема ефира

[ad_1]

Рокада: Виктор Николаев с нова партньорка - Общество — Стандарт Нюз

Нов синеок красавец ще радва женската част от тв аудиторията рано сутрин. Журналистът Симеон Иванов влиза в битката за рейтинг в сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1 наравно с утвърдените вече Виктор Николаев и Александър Кадиев от конкуренцията.

Последвайте ниПолезна ИнформацияНиколаев и Кадиев с пръст в устата! Нов красив водещ превзема ефира СНИМКАНовиниИнформация

От 26 април Симеон ще партнира на водещата Христина Христова всеки понеделник до петък между 5:55 ч. и 9:00 ч.

Симеон Иванов е завършил „Политически науки“ и „Социология“ във Франкфурт на Майн, Германия и „Международна политика“ в Лайден, Нидерландия. Започва своя професионален път като водещ на подкаст на обществено-политическа тематика. Автор е на аналитични статии и материали, работил е и в неправителствена организация, чиято кауза е борбата с негативните демографски тенденции.

„Да се присъединя към екипа на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1 и да работя рамо до рамо с Христина Христова е страхотен шанс за мен и, разбира се, огромно предизвикателство. Христина е изключителен професионалист, със собствен екранен стил и присъствие. Тя има невероятна реакция, бърза мисъл и журналистически усет. Надявам се да усвоя поне част от тези нейни качества. Благодаря на БНТ и на дирекция „Новини и актуални предавания“ за възможността, която дават на мен и на всички останали млади и прохождащи журналисти. Тук можем да се учим от най-добрите. Бързо осъзнах за каква интензивност и денонощен труд става дума. Благодаря на всички от „Денят започва“ за топлото посрещане и доброто отношение“, споделя Симеон Иванов.

[ad_2]

Leave A Comment