• Home
  • Нинова съвсем побесня, жестоко се нахвърли на Борисов

Нинова съвсем побесня, жестоко се нахвърли на Борисов

[ad_1]

Нинова съвсем побесня, жестоко се нахвърли на Борисов

Борисов е готов да хвърли държавата в хаос, само и само да спаси себе си, написа във Фейсбук днес вицепремиерът, министър на икономиката и индустрията и лидер на БСП Корнелия Нинова.

„Бойко Борисов е готов да хвърли държавата в хаос, само и само да спаси себе си. Казал днес, че ако той е на власт, няма да има повишаване на цените. Инфлацията не била привнесена, защото поскъпнали стоки, произведени в България. Има ли някой, който да вярва на този човек? Представители на ГЕРБ, които разбират от икономика, слушат тези глупости и ръкопляскат“, възмущава се Нинова.

„Поне заради собственото си достойнство му направете един кратък курс. Кажете му, че български стоки се произвеждат с вносни енергоносители. Че това са борсови стоки. Обяснете му, че ако не е разбрал, има война и цените на световните пазари скочиха“, призова лидерката на БСП.

„В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България. Може даже да сподели челен опит и в чужбина на колегите си от ЕНП, които също закъсаха с цените. Той наистина ли мисли народа ни за толкова наивен? Явно връщането му във властта и избягване на правосъдие за него е на всяка цена, дори и на тази да лъже и манипулира. Инфлация има и тя се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер“, обясни вицепремиерката.

Копирано от standartnews.com

[ad_2]

Leave A Comment