• Home
  • Нулева кръвна група – ето какво трябва да знаете

Нулева кръвна група – ето какво трябва да знаете

[ad_1]

Хората с нулева кръвна група трябва да избягват кофеина и алкохола. Кофеинът може да бъде особено вреден, защото повишава нивото на адреналин, което вече е високо при тези хора.

Тази особеност си има своите предимства, но и недостатъци. Хората с кръвна група 0 наистина са специални.

Те са специални, защото могат да даряват кръв на всички останали групи (в еритроцитите на тази кръвна група няма фактор, който би навредил на кръвта на някой друг), но могат да получават кръв само от собствената си кръвна група.

Но това не е всичко, което ги прави доста различни от другите. Те са по-предразположени към определени заболявания, но имат и някои много мощни характеристики, с които се открояват от останалите.

Те са лидери, проактивни, имат голямо количество енергия и способност винаги да остават фокусирани – това са едни от най-добрите качества на хората с кръвна група 0. Те също знаят как да бъдат много продуктивни.

От друга страна, те са предразположени към някои заболявания като: язви, дисфункция на щитовидната жлеза, ниски нива на хормоните на щитовидната жлеза и недостиг на йод.

Това може да доведе до странични ефекти като наднормено тегло и задържане на вода.

В Япония кръвната група 0 отдавна се свърза с определен тип личности.

На интервю за работа в Япония ще ви попитат за кръвната група. Хората с кръвна група 0 се описват като отговорни, всеотдайни, организирани, съсредоточени, съвестни и практични хора.

Смята се също, че имат по-ясен ум и са по-добри логици от другите. Това е така, защото техните предци са били ловци, които са наблюдавали и са оценявали най-точно околната среда, за да оцелеят.

Хиперактивни и импулсивни
Когато са под стрес, те могат да се ядосат, да станат свръхактивни и импулсивни. Лошото хранене, липсата на физически упражнения, нездравословните навици и склонността към стрес ги правят податливи на вредни метаболитни процеси като инсулинова резистентност, понижена функция на щитовидната жлеза и затлъстяване.

Те също имат по-високо ниво на стомашна киселина от другите кръвни групи, така че често имат чувствителен стомах и са предразположени към стомашни язви.

Трябва да бъдат физически активни поне 3,4 пъти седмично.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

Leave A Comment