• Home
  • Отдавна съм забравила за мухи, комари и мушици в къщата. Ще ви покажа трик как да се отървете от тях веднъж завинаги.

Отдавна съм забравила за мухи, комари и мушици в къщата. Ще ви покажа трик как да се отървете от тях веднъж завинаги.

[ad_1]

Отдавна съм забравила за мухи, комари и мушици в къщата. Ще ви покажа трик как да се отървете от тях веднъж завинаги.

Всички с нетърпение очакваме летния сезон, за да се насладим на сезона. Но наред с това в къщата ни идват неканени гости, които силно развалят нервите ни, а чистотата в къщата страда от тях.

Разбира се, говорим за мухи. От няколко години не се сблъсквам с проблема с появата на мухи, тъй като използвам един трик. С удоволствие ще го споделя с вас.

Методът е изненадващо прост.

И не е нужно да купувате специални продукти, които имат своите недостатъци, ние приготвяме всичко от достъпни и безопасни съставки. 

Да, мисля, и вие, ако имате деца или животни живеят в апартамента, също не бихте посмели да използвате агресивни средства.
И не използвам лепящи ленти, защото не ги харесвам естетически. С тях апартаментът изглежда грозно. Особено ако 5-10 мухи вече са се залепили за лентата.

Ето защо, моят безопасен начин, мисля, че всички ще го харесат. При този метод използвам етерични масла.

Имам цяла колекция от етерични масла, така че много обичам миризмата им и често ги използвам за различни домакински трикове.

Именно в борбата с мухите се нуждаем от етерични масла с аромат на мента и здравец. Също така трябва да подготвите бутилка със спрей.

На първия етап вземете 100 грама вода, изсипете го в купа и добавете 7 капки ментово масло и 3 капки масло от здравец. Смесете всичко и изсипете в подготвената бутилка.

След това започваме да пръскаме повърхностите в къщата с тази смес. Обръщаме специално внимание на пердета, комарници, килими, дограма.

Тази процедура трябва да се извършва на всеки 4 дни. При това условие никога повече няма да срещнете присъствието на мухи в дома си.

Забележка. Тези 2 аромата са перфектно съчетани, придават прекрасен аромат. Така че освен липсата на мухи в къщата ви, тя ще мирише и приятно.

[ad_2]

Leave A Comment