• Home
  • Падна тайна за сина на Краси Радков

Падна тайна за сина на Краси Радков

[ad_1]

Истински татко-мечта е Краси Радков. Актьорът, грабнал победата в десетия сезон на шоуто „Като две капки вода“, разкри на какво иска да научи сина си.

Краси опроверга слуховете за раздяла с жена си Станислава Ганчева. Нежната му половинка бе на първия ред на финала на предаването, за да подкрепи мъжа си. Според непроверени информации двамата уж бяха разделени, след като тя си харесала по-млад мъж. Още тогава близки до семейството категорично отрекоха развода и обясниха, че тe са изцяло отдадени на единственото си дете – сина Теодор, когото чакаха с десетилетия. За него говори и Радков на финала на „Капките“, преди зрителите да го определят за най-добър имитатор с последния си образ на великия Емил Димитров.

Актьорът на Слави изпя песента „Ако си дал“ по стихове на Иля Велчев. „На това искам да науча сина си Теодор — да бъде честен и да не се страхува да казва истината“, разчувства се Радков, който стана татко на стари години. Той гушна първия си наследник на 47 години след 16-годишен брак със Станислава. Бебето се появи след инвитро процедури в известна болница в София, пише „Минаха години“.

Преди Теодор да ги зарадва, и двамата отклоняваха въпросите защо все още нямат деца с оправдание, че кариерите им стоят на първо място и все още не се чувстват готови, но истината била, че чудото просто не се случвало. Станислава стана майка на 44- години и като всяка първескиня била изключително уплашена, предвид факта, че е очаквала този момент толкова дълго. Комикът от „Шоуто на Слави“ също бил на тръни и споделил само с най-близките си хора, че очаква бебе.

Станислава се подложила на всички видове иновативни и изключително скъпи изследвания, за да се успокои, че всичко с плода е наред. Преди време самата тя бе споделила, че ако някога Бог реши да има дете, би искала то да бъде момиче.

„Още като прочетох „Железният светилник“, знаех, че ще имам дъщеря и ще се казва Ния“, коментира преди години Ганчева.

[ad_2]

Leave A Comment