• Home
  • Почти никой не успява да открие огромната змия на тази СНИМКА

Почти никой не успява да открие огромната змия на тази СНИМКА

Почти никой не успява да открие огромната змия на тази СНИМКА

Змиите са едни от най-плашещите и опасни същества в света. Но по-страшно от една змия може да бъде само змия, която не виждате. И благодарение на този тест ще може да изпитате това вълнуващо усещане още сега.
Намерете змията
Специалните служби по улова и преместването на рептилии в Австралия споделиха интересна снимка за любителите на змии. Предлагаме ви също да ѝ хвърлите поглед.

Задачата е проста: на тази снимка на двор се е притаила голяма змия. Трябва да откриете къде се крие. Трудно, нали? Задната част на двора изглежда като идеално укритие за коварни рептилии, затова няма нищо странно, че се затруднявате.

 
Пробвайте още веднъж. Ако сте успели – получавате поздравления. Вие сте много внимателен и наблюдателен човек.

Отговор
Ако не сте успели, не се отчайвайте – задачата е действително трудна.
 
А ето и отговорът: змията се намира в десния горен ъгъл на снимката. Тя се е притаила в храсталака, като се е увила на ъгъла на двете части на оградата.

Страхът от змии се нарича офидиофобия, а на шега – „фобията на разумния човек“. Страхът от тези опасни създания е напълно естествено нещо.
 
Много хора страдат от далеч по странни фобии. А предложеният тест е поредното доказателство, че Австралия е опасно място, където във всеки един момент някой може да ви изяде./jenata.blitz.bg 

Leave A Comment