• Home
  • Помните ли сладката Нильофер от „1001 нощ“? (Вижте дъщерята на Онур и Шехерезада днес – Снимки)

Помните ли сладката Нильофер от „1001 нощ“? (Вижте дъщерята на Онур и Шехерезада днес – Снимки)

[ad_1]

nil 2

Помните ли чаровната Нильофер от „1001 нощ“? Вижте я днес

Сериалът „1001 нощ“ ще бъде запомнен като първият турски сериал излъчен в България, с главните си актьори Халит Ергенч и Бергюзар Корел, които все още са любимци на публиката и двете сладки деца – Каан и Нильофер, които очароваха зрителите, докато вървеше поредицата. И докато главните актьори днес са щастливо женени и вече имат не едно, а цели три деца, то мнозина се чудят какво се е случило с екранните им наследници. В друг материал ще ви разкажем повече за екранния син на Бергюзар Корел, но днес ще ви запознаем с Дилара Кавадар – екранната Нильофер, която от сладко момиченце, което спечели дори сърцето на суровия си и твърд баща, се превърна в истинска красавица.

Родена през 1998-ма година в Истанбул, Дилара е само на 10 години, когато я канят през 2008-ма да играе ролята на Нильофер / Лилипут/ в сериала. Момиченцето влиза в кожата на самотното дете за повече от две години и се справя блестящо. Но въпреки успеха, който жъне в поредицата, родителите й се въздържат да я пускат в подобни проекти.

Нильофер от 1001 нощ порасна красавица сн. Инстаграм/Фейсбук
Нильофер от 1001 нощ порасна красавица сн. Инстаграм/Фейсбук

Когато става на 14 години обаче, окончателно става ясно, че камерата я обича. Една от най-големите модни агенции в Турция започва да търси таланти и мениджърите забелязват хубавата Дилара. В крайна сметка тя е поканена да се снима за редица реклами, а модните марки, които я ангажират са едни от най-известните в света.

Към момента русата красавица е по-заета да жонглира между обучението по актьорско майсторство и професионалните си задължения, отколкото с личния си живот. На 24 години тя се наслаждава на работата си в модния бизнес и се подготвя за големият екран. Нищо чудно скоро да я видим в нов проект, с който да напомни за себе си на публиката.

[ad_2]

Leave A Comment