• Home
  • Поп фолкът занемя! Глория показа любовта на живота си

Поп фолкът занемя! Глория показа любовта на живота си

Поп фолкът занемя! Глория показа любовта на живота си

Глория разкри коя е любовта на живота й – не някой мил и внимателен мъж, а собствената й дъщеря. Примата на поп фолка умили мрежата с думите си към Симона Загорова, която на 30 октомври празнува рожден ден. Това е първият й като майка, след като през февруари роди дъщеричката си Галина и направи Глория млада баба.
Изпълнителката на “Крепост” показа, че отношенията с дъщеря й са прекрасни, въпреки че не одобрява избора й на мъж и никак не се разбира с Даниел, който чакал на издръжката на богатата си тъща.

“Моята първа награда ! Ти си моята първа награда! Ти си ми голямата радост! Ти си ми любимата песен! Любовта си ми! Моето момиче голямо, другото без теб смисъл няма! Дишам и живея за тебе, най-прекрасното си ти! Честит рожден ден мила ,моя”, написа Глория в мрежата.
Наш източник издаде, че вечерта Глория поканила най-близките си приятели за домашно парти. Тя не се стърпяла и хванала микрофона да попее на гостите си, като изпълнила и хитове на колежки. Музикалната сцена липсва ужасно много на певицата и тя често си припява в собственото студио. Силно се надява обстановката в страната да се нормализира и да може да започне отново концертната си дейност, пише show.blitz.bg.

Leave A Comment