• Home
  • Преди 7 години Лиза зарязала всичко и се омъжила за африканец. Как изглеждат децата на двойката?

Преди 7 години Лиза зарязала всичко и се омъжила за африканец. Как изглеждат децата на двойката?

Преди 7 години Лиза зарязала всичко и се омъжила за африканец. Как изглеждат децата на двойката?

Лиза се родила в Санкт Петербург, живяла с майка си и пастрока си. Тя смятала да постъпи в университет и искала да подобри своя английски.
За целта се запознала с Рони – мъж от Екваториална Гвинея. Той пристигнал в Русия, за да учи, а освен това работел като преподавател.
В началото те общували онлайн, а после Лиза предложила да се срещнат. При първата среща помежду им пробягала искра, те се влюбили от пръв поглед. Започнал бурен и стремителен романс. Година по-късно, вече на 18, Лиза разбрала, че е бременна, разбра 365 Новини.
Роднините, приятелите, родителите обвинили момичето в глупост, казвайки, че Рони ще се прибере в родината си и ще я забрави, а Лиза ще стане самотна майка.

Но момичето отказало да повярва в това. Все пак скоро на Рони наистина му се наложило да се върне у дома, свърши;а му визата, а и бил приключил обучението си. Но двойката поддържала връзка от разстояние, а Рони работел много и събирал пари, за да се срещне отново с любимата си.

Лиза също работела много, учила се, но момичето не издържало на упреците и натиска на семейството. Щом родила дъщеря си, тя се решила на отчаяна крачка и заминала при любимия си. Но Лиза не предполагала в какви сложни условия живее семейството на Рони.

Нямало вода, електричество, нямало пералня машина, с интернета също било сложно.
Семейството живеела в пуста местност. Момичето успяло да издържи само година, а после убедила Рони да се върнат в Русия.
Рони бил готов на всичко за любимата си. Те заминали за Русия. Оженили се, а скоро се родила и втората им дъщеричка. Двамата вече живеят заедно 7 години, днес Лиза е на 24 години, тя е щастлива мама и любяща жена.

На Рони му е трудно с работата, но прави всичко възможно, за да осигури семейството си. Мнозина са възхитени от момичетата на двойката – ангели с екзотична красота. Те станали истински звезди в своя град.
Но Рони и Лиза признават, че понякога реакцията на хората ги плаши, двойката получава много обидни думи и упреци по свой адрес. Ето защо семейството смята да се премести в по-толерантна страна, например – Канада. Още повече, че роднините й прекъснали отношенията си с нея.

Leave A Comment