• Home
  • Путин свали картите: Призна защо е нападнал Украйна

Путин свали картите: Призна защо е нападнал Украйна

Путин свали картите: Призна защо е нападнал Украйна

Путин най-накрая направи самопризнание защо е нападнал Украйна, защо геноцидът на украинците продължава и сега. Всичко си дойде на мястото.

Главата на Руската федерация каза, че е нахлул в страната, не само за да запази, но и да разшири своята империя, съобщи анализаторът Сергей Фурса.

Разбира се, целият свят подозираше това от самото начало на пълномащабната инвазия на Русия в Украйна.

Малко странно е, че чак сега Путин реши да признае истинските цели на тази война. Може би вече нямаше причина да се крие. Главата на Руската федерация каза, че Петър I завладява нови територии и увеличава руската империя, така че и той трябва да го направи. Всъщност той прави това. Той прави всичко възможно да върне изконните славянски земи обратно.

Дори е невъзможно да си представим колко подмзвачи през последните години твърдят, че Путин прилича на Петър I. В резултат на това успяха да убедят стареца в това и сега всичко това засяга жителите на Украйна. Президентът на Русия иска да влезе завинаги в Русия и мечтае за него да пише в учебниците по история. Още по-рано много хора казаха, че само това може да бъде истинската причина за решението за нападение на Украйна.

И така се случи, както си мислеха мнозина. Разбира се, няма да се получи да влезе в историята на Руската федерация като герой, но той успя да създаде конкретни проблеми. Преди няколко века подобна логика можеше да доведе до желания резултат. Но сега всичко се промени. В същото време Путин продължава да твърди, че нищо не се е променило за 350 години.

Петър I стана първият император. Той не просто създаде огромна империя. Той успя да прореже „прозорец към Европа“ и да модернизира една много забележимо изостанала азиатска държава с помощта на изключително диви азиатски методи. Путин всъщност се превърна в негова пълна противоположност. Той ще погребе своята Империя, ще затвори прозореца към Европа за дълго време и ще принуди хората отново да поемат по „истинския“ път (на деградацията).

Руската империя вече е в миналото. Тя се опитва да атакува съвременния свят и да се бори с бъдещето. В същото време той продължава да се крие зад минали събития през цялото време. В миналото, според ръководителя на Руската федерация, всичко е било много по-просто и по-ясно, завършва украинският коментатор.

Leave A Comment