• Home
  • Родители сложиха камера в стаята на 2-годишния си син и онемяха от видяното

Родители сложиха камера в стаята на 2-годишния си син и онемяха от видяното

[ad_1]

Родители сложиха камера в стаята на децата си и се изумиха от видяното  (ВИДЕО)

Родители сложиха камера в стаята на 2-годишния си син, за да видят какви ги върши детето през нощта и защо всяка сутрин го намират на земята, пише Daily Mail.

28-годишната Пейдж, майка на 23-месечния Фин, една сутрин влязла в стаята му  и видяла, че синът й спи до кучето им, въпреки че предната вечер го е сложила в креватчето му.

 

Детето и четириногият любимец на име Брут са неразделни от появата на Фин. Бебето имало проблеми със сърцето, лекарите му направили няколко операции и кучето сякаш усещало всичко и не се отделяло от него.

 

Така малкият се сдобил с приятел и закрилник в лицето на четириногия домашен любимец порода Боксер.

 

Въпреки че Фин вече няма здравословни проблеми, дружбата му с кучето продължава.

 

А от момента, в който започнал да спи в своя собствена стая, всяка сутрин родителите му започнали да го намират на земята, сгушен до кучето.

„Преди около месец Фин започна да спи в „голямото си момчешко легло“ преди малко повече от месец.

 

Брут се качваше при него и започна да спи в леглото му всяка вечер. Лягаше до него, сякаш за да му попречи да не падне от леглото.

След това Фин започна да спи на пода, а Брут – до него.

Пейдж и мъжът й решили да сложат камера в стаята на сина си и да видят какви ги върши детето през нощта. Кадрите буквално ги изумили.

 

Оказало се, че всяка вечер, след като излязат от стаята му, Фин взима одеялцето и плюшената си играчка и ляга до четириногия си приятел.

 

От кадрите се вижда как кучето търпеливо изчаква малкия си приятел да се намести на него и двамата заспиват.

 

„Брут иска да бъде в стаята на Фин. Той не е от типа куче, което прави нещо, което не иска. Никой не го принуждава да бъде в тази ситуация“, споделя Пейдж.

[ad_2]

Leave A Comment