• Home
  • Съпругът на Сашка Васева с извънредни новини за състоянието ѝ

Съпругът на Сашка Васева с извънредни новини за състоянието ѝ

Съпругът на Сашка Васева с извънредни новини за състоянието ѝ

Добри вести за Сашка Васева.
Сашка Васева ще остане за лечение в Германия. Легендарната певица има подобрение в цялостното си състояние, но мъжът й Христо Бакърджиев е взел решение двамата да не се прибират още у нас, а да продължат да се борят за живота и зрението на изпълнителката извън граница, колкото и скъпо да струва това, предаде Телеграф.
Припомняме ви, че миналата година бе открит тумор в главата на Сашка, което е довело и до загуба на зрението й. Преди Коледа на изпълнителката й бяха направени две животоспасяващи операции, които по думите на хирурзите са минали като по учебник, но все още не могат да дадат гаранция, че тя ще успее отново да прогледне.

Сашка се чувства далеч по-добре, отколкото преди интервенциите, когато наистина имаше сериозна опасност за живота й, а състоянието й бе критично. С подкрепата на съпруга си и семейството, Васева успя да премине през операциите, и да се спаси, пише „Телеграф“.
Ето какво се случва със Сашка Васева навръх Коледа в Германия
В началото на април пък стана ясно, че звездата се е заразила и с Ковид, тъй като цялото отделение в болницата, в която е настанена, са боледували. Въпреки разклатеното си здравословно състояние, певицата успя да пребори коварния вирус и вече е добре.
Съпругът й сподели, че е върнала и апетита си. Стана ясно, че тя е под наблюдение и от хърватски психолог, за да премине по-лесно през здравословните перипетии, пред които я постави животът.

Leave A Comment